Inloggen & Track and Trace

Weet precies waar uw vracht zich bevindt

Wachtwoord
 
 

Europa, Amerika of Azië?

Versteijnen Logistics is
wereldwijd inzetbaar
voor al uw logistieke
uitdagingen
Meer informatie

Processen Outbound

Orderbeheer en Wave Planning

Niet alleen de status van de magazijntaken, maar ook de status van alle orders kan in één overzichtsscherm worden opgevraagd via het web. Orders kunnen worden gegroepeerd, bijvoorbeeld op klant of afleveringsroute, en met één muisklik op hold gezet of vrijgegeven. De groepering van orders in leveringen en/of werkgroepen kan automatisch of manueel gebeuren. Order picking Automatische selectie bij de order picking voor de meest geschikte producten op basis van product- of klantspecifieke criteria. Diverste picking methodieken kunnen tegelijkertijd worden toegepast en er worden automatisch aanvullingstaken (replenishments) gegenereerd om de voorraden van de pick faces op peil te houden.

Verzending

Informatie uit het order, waaronder adresgegevens en de gewenste transporteur, wordt gebruikt bij het beheer van de expeditie van bestellingen. Het voorraadbeheer en de nauwkeurigheid van de voorraad verbetert aanzienlijk door de realtime aansturing. Tellingen kunnen worden uitgevoerd tijdens de normale order picking, geïnitieerd door specifieke criteria. Alle voorraadbewegingen worden in de database vastgelegd en zijn daardoor volledig traceerbaar. Taken voor voorraadcontrole kunnen automatisch of handmatig worden geïnitieerd. Bij cycle counting hoeven de operationele activiteiten nooit meer te worden onderbroken voor inventarisaties.

Vehicle Loading

Terwijl veel magazijnbeheersystemen niet verder gaan dan de verzending van de bestelling, beheren wij ook het beladen van de transportvoertuigen, waarbij dit wordt gecoördineerd met andere taken zoals order picking en verpakking. Hierdoor kunnen orders tegen een latere deadline worden gepickt, en vervolgens in omgekeerde volgorde worden geladen. Het systeem controleert bovendien de verzendingen op volledigheid en correctheid, tot en met de plaatsing in het voertuig.