Inloggen & Track and Trace

Weet precies waar uw vracht zich bevindt

Wachtwoord
 
 

Europa, Amerika of Azië?

Versteijnen Logistics is
wereldwijd inzetbaar
voor al uw logistieke
uitdagingen
Meer informatie

Over Versteijnen

Versteijnen is een logistiek dienstverlener die voortdurend streeft naar het creëren van maatwerkoplossingen en toegevoegde waarde voor opdrachtgevers. De jarenlange ervaring van onze organisatie vormt de basis voor de hoogwaardige dienstverlening van vandaag. Het bedrijf is op nationaal en internationaal niveau uitgegroeid tot een uiterst betrouwbare speler. Tegelijkertijd is het informele karakter van het familiebedrijf, dat in 1947 is opgericht, bewaard gebleven.

Doordachte oplossingen

Versteijnen focust zich op het bieden van doordachte oplossingen voor transport en warehousing. Ontzorging van de opdrachtgever is altijd het doel. Om dat te bereiken zetten we de beste professionals in. Zij worden ondersteund door geavanceerde informatiesystemen en ons kwaliteitssysteem ISO 9001:2000.

The + in your logistics.

Versteijnen neemt in de logistieke markt een kenmerkende plek in. Toegevoegde waarde creëren is een uitgangspunt voor elke vorm van dienstverlening die wij onze opdrachtgevers bieden. Ongeacht de aard, omvang of veelzijdigheid van de vraag: het zetten van een stap extra vinden wij belangrijk. Ingewikkelde kwesties gaan we zeker niet uit de weg. Wanneer de complexiteit van een vraagstuk toeneemt, groeit de toegevoegde waarde van Versteijnen nog meer. Ons streven is duidelijk. We zijn: the + in your logistics.