Inloggen & Track and Trace

Weet precies waar uw vracht zich bevindt

Wachtwoord
 
 

Europa, Amerika of Azië?

Versteijnen Logistics is
wereldwijd inzetbaar
voor al uw logistieke
uitdagingen
Meer informatie

Bouw ADR magazijn gestart


Versteijnen Logistics, een specialist op het gebied van (inter)nationaal transport van hoogwaardige, lengte alsmede ADR (gevaarlijke) goederen, heeft onlangs groen licht gegeven voor de bouw van een uiterst modern magazijn om gevaarlijke stoffen op te mogen slaan. Concreet betekent dit dat de doelstelling er is om in Tilburg nog dit jaar te starten met de bouw van een hal van 5.000 m2 die zal worden voorzien van de modernste veiligheidsmiddelen zoals een schuimsprinkler installatie.

Met de komst van deze nieuwe hal is Versteijnen in staat om aan alle wensen van haar opdrachtgevers uit de chemische industrie tegemoet te komen. Door toedoen van steeds strengere regels alsmede de handhaving hiervan menen we een goede oplossing te bieden voor zowel de gemeente als partijen die nu hinder ondervinden van het laatste. Zo kunnen we ook naast een opslag een veiligere overslagfunctie aanbieden voor klanten en collega dienstverleners.

Net als in alle overige distributiecentra van de Versteijnen groep zal ook in deze nieuwe hal worden gewerkt met het Warehouse Management Systeem van Red Prairie dat volledig RF gestuurd zal zijn.

Enkele kengetallen van dit project zijn:
• Opslag van ADR goederen met gevarenklasse 3, 6, 8 en 9.
• Circa 8.000 pallets opslagcapaciteit
• 11,80 meter vrije hoogte
• Totale terrein Versteijnen Tilburg na afronding circa 15,5 hectare
• Totale warehouse capaciteit Versteijnen Tilburg 60.000M2 (incl. andere vestigingen 90.000M2)

Bijkomend voordeel voor Versteijnen is dat de overslagruimte wordt uitgebreid met 7 docks naar 21 docks waardoor groepageladingen efficiënter (en veiliger) kunnen worden verladen.